Kniha návštěv



Facebook Facebook | Instagram Instagram | Discord Discord | Technická podpora Formulář technické podpory | Pravidla | Příspěvků: 4203

Položky web a email jsou nepovinné, pokud uvedete email, nezobrazí se na webu.

*Jméno:
Email:
Web:
*Text zprávy:
 

*Doplňte chybějící část výpočtu: 40 - 10 =

(Použíjte jen malá písmena, vše bez diakritiky a interpunkce.)

Náš facebookový profil: Čerstvé informace o našich češtinách i hrách zadarmo.





nejstarší | starší | 3464 - 3483 | novější | nejnovější
R@ziel 9. října 2018 02:03:01 #
marpan: Tak malá změna. :-) Kruci našel pár modifikací, ale nejsou testované s češtinou, takže jen na vlastní nebezpečí:

http://bit.ly/2ygkj4r
http://bit.ly/2OGSZWn
http://bit.ly/2zZNgm5

R@ziel 9. října 2018 01:08:49 #
marpan: Některé songy jsou krásné, ale taky mě tak 2 nebo 3 hrozně štvaly.

marpan 8. října 2018 17:53:03 #
Díky, já taky nic nenašel. Ona je víceméně pěkná, ale tak na hodinu. Když u toho jeden prosedí celou noc... Tak děkuju :)

R@ziel 8. října 2018 17:45:21 #
marpan: Pokud to není v Nastavení hry, tak bohužel o takové možností nevím.

marpan 8. října 2018 16:20:27 #
Ahoj, ta by nevadila, to trvá jen chvíli, ale myslel jsem přímo ve hře :)

R@ziel 8. října 2018 14:34:41 #
marpan: Ahoj, myslíš tu, co hraje v instalačce na pozadí? To je bohužel nutné zlo! :-D

marpan 8. října 2018 10:46:04 #
Zdravím, čeština super, titulky krásně veliké. Když si vzpomenu na jednu nedávnou hru z ps4, kdy to nešlo na metrové tv z metru vidět... :-).
Jestli bych mohl jeden dotaz, který se netýká překladu...je možno nějak vypnout hudbu ze hry? Případně něco vymazat, aby nehrála?
Děkuji :-)

R@ziel 7. října 2018 19:30:35 #
Však nám je to jasné, tak si všichni užijte hraní a když narazíte na nějakou z mých četných chyb, určitě ji nezapomeňte nahlásit. :-)

Harti 7. října 2018 16:22:32 #
Za paradni preklad hrozne moc dekujem! Nezlobte se,ze nas tu nedekuje vic,ale prave vsichni hrajeme V CESTINE(!!!) Final Fantasy XIII-2!

BzD 6. října 2018 13:59:01 #
Děkujeme mnohokráte

R@ziel 4. října 2018 09:58:45 #
Tak jste se nakonec přece jen dočkali a čeština pro Final Fantasy XIII-2 spatřila světlo světa. Věřím, že mnozí z vás už to ani nečekali, protože tento překlad se přece jen velice protáhl. Ale když se do něčeho pustíme, nikdy se nevzdáváme. :-)

Zároveň jsme otevřeli veřejné testování a doufáme, že nám s ním pomůžete. Do patřičné sekce se dostanete skrze Projekty.

Děkujeme všem za trpělivost!
Tým RK-Translations.cz

Final Fantasy XIII-2

Nemáš zač, Serah, nemáš zač. :-)

Jan 27. září 2018 18:08:50 #
Jo už jsme našel,super a díky moc.

R@ziel 27. září 2018 12:55:58 #
Jako vždy píšu pozdě. :-)

Jan: Pane jo, a já se tu dělám s bonusovými sekcemi a on je nikdo nenajde! :-D Jak psal Kruci, počeštili jsme i hesla a nápovědy k nim vedoucí. Tady je link: http://www.rk-translations.cz/final_f...

BzD: Bohužel už počet stažení nesledujeme. Dřív jsme na to měli nějakou externí službu, ale byla vypnuta, což nám na webu rozbilo všechny odkazy. Od té doby ji nepoužíváme. Pak jsme měli češtiny na uloz.to, kde se to také počítalo, jenže z uloz.to nám většinu češtin smazali (dodnes nevím proč). Tedy jediné místo, odkud ty záznamy jsou, bude opravdu na češtinách.idnes.cz. Ale tam se to opravdu myslím resetuje s novou verzí. A pak samozřejmě spousta lidí češtiny stáhla a nabízí je někde bez našeho vědomí. Takže bůh ví. :-)

L.: Jak píše Kruci, nejlepší řešení je najít skupinu, které se překlad podařil, pokud taková existuje, a požádat ji o pomoc. Ono to patrně nebude jednoduché. Vím, že tam řešili import, export a obecně Frostbite 3 a hodně lidí si na tom vylámalo zuby. EA bohužel překladatelům moc nepomáhá...

Kruci 27. září 2018 00:30:09 #
Jan:
FFX hesla jsou pocestena (samozrejme i jejich ziskani ve hre).
Hesla najdes i na nasich strankach - Projekty / Final Fantasy X / Mapa světa (zhruba uprosted stranky).

BzD:
Klic se samozrejme pouziva k hackovani!
www.abclinuxu.cz/clanky/ruzne/komiks-...
To na hlave je indikator me vzdy vesele nalady!
Vsechny dukazy existence jsou zavadejici. Jak mam vedet ze vsichni ostatni nejsou jen programy v Matrixu!

Google najde ostatni prekladatele, ale vetsinou musis zadat nazev hry a 'zkratku pro jazyk' ci slovo 'preklad' v jejich jazyce.
Vyhledavani ostatnich prekladu ja zacatek kazdeho naseho prekladu. Jednak zjistime, ze se to da prelozit, a take to nekdy urychli hledani veci k pocesteni.
Zadavam vetsinou jazyky zname tim, ze toho spousty prelozi, ci delaji i vlastni nastroje (brazilci, italove, ...).

R@ziel kdyz nejakou hru chce, tak si ji proste koupi. Ja cekam az bude v humble bundle bundlu :)

Informace z pocitadla nemam (R@ziel snad odpovi), ale jinak jsme to zjistovali z cestiny.cz, kde nejstahovanejsi byla myslim FF8 (nevim zda se pocitadla nezresetuji nahranim nove verze).

L.:
Ja hlavne zkoumal stare ci konzolove hry, ktere nemaji zadne zabezpeceni, a vetsinou jednoduchou strukturu. S kuchanim novych her nemam moc zkusenosti. Hlavne protoze to nebylo potreba. Tedy vetsinou jen poupravim nejake existujici nastoje, najdu nejake 'schovane' texty, ci zkonvertuji grafiku.

Hlavne zalezi, co je s Dragon Age: Inquisition za problem. Pokud je to nejake zabezpeceni dat (Origin), tak s tim nic nezmuzu. Bohuzel muj pocitac nesplnuje minimalni pozadavky na Dragon Age: Inquisition, takze jsem v pripadnem kuchani dosti omezen.
Na strankach cestiny maji neco o problemech se synchronizaci ci konverzi. Ale to muze byt spousta veci. Take nevim zda oficialni seznam podporovanych jazyku je uplny, protoze jsem nenasel radny brazilsky preklad (oni vetsinou prelozi vsechno).
Tedy, v rychlosti se na to podivat muzu. Ale nejvetsi sance by asi byla najit jine prekladatele, kteri resili stejny problem.

Jan 26. září 2018 21:07:24 #
Chlapy,řeším zásaditý problém ve FF X,a to zadávání password na vzducholodi a to jsou-GODHAND,MURASAME,VICTORIOUS.Funguje jenom MURASAME,ostatni nejdou,co tam mám zadat správně?Děkuji.

L. 26. září 2018 10:56:14 #
Zdravím pánové,

hrozně si vážím Vaší práce, a to i proto, že jsem se sám pokoušel o několik překladů (herních modů), a vím, že umět anglicky a napsat překlad je věc jedna, ale dostat ho poté do hry/modu může být neméně náročné.

Když už si zde čtu, jak nadaný je v tomto Kruci, napadla mne jedna prosba, ke které by se určitě přidalo mnoho českých fanoušků počítačových RPG her.

Skupina RPGčeštiny má už téměř rok hotový překlad pro hru Dragon Age: Inquisition, ale podle jejich vyjádření nedokáží najít nikoho, kdo by jej dokázal dodat do hry.

Chápu, že toho sami máte hodně a v plánu jsou steam verze FFIX a FFX (na kterou se sám nemůžu dočkat), ale třeba by je stačilo jen "nakopnout" a se zkušeným programátorem-překladatelem by se jim určitě jednalo lépe než s vývojáři, kteří se v této problematice nevyznají.

Díky moc za jakoukoliv odpověď.

BzD 26. září 2018 07:03:55 #
Kruci: Tvůj příspěvek mě pobavil :), hlavně fotka. To bylo asi teda foceno o půlnoci mob. NOKIA 3310 (ale tou starou, pokud teda měla foťák).
Avšak musím uznat, že máš kukadla jak zrcadla, a ten klíč, nejspíš 17ka, ti pomáhá s vývojem softwaru?? Jako domlouvátko klávesnici?? :) A v pravo na lebce... to po tobě jde predátor?

Tento důkaz tvé existence je zavádějící, čekal jsem že třeba napíšeš potomky.

JJ to jak někdo dohledá ostatní překladatele, pokud nemají přímo třeba nějaké FF fórum je záhada, ikdyž google je mocný.

Hrát a dohrát hru v rodném jazyce vždy potěší. A vy máte u downloadů nějaký počítadlo, pro info která CZ se stahuje nejvíce??

Milióny po kapsách nemám, ale myslel jsem třeba příspěvek na koupi nějaké hry, třeba z důvodu překladu. To se asi hodí vždy.

Kruci 25. září 2018 22:46:23 #
A take jsem pomahali Brazilcum, a Rusum, a kdo vi komu jeste. Nekdy je pomoc drobna (napr. kde se neco nachazi), nekdy vetsi (napr. jak neco vykuchat). Ale zajimalo by me, jak na nas prisli. Asi to R@ziel s tim SEO prehani :)

Nejvetsi odmena je, ze tu cestinu nekdo hraje, a ze si ji i radne uzije. Tedy vedomi, ze nase prekladani ma smysl.
Bohate prispevky od bohatych lidi urcite prijmame stale. Pokud nam nekdo chce dat par milionu... nejsme proti :)

Moje fotka v kontaktech je zavadejici! Je focena nekvalitnim zarizenim a za spatnych svetelnych podminek!

R@zielova rozdvojena osobnost nejsem. Mam spoustu dukazu sve existence! Jako ... napriklad ... tento prispevek!

BzD 25. září 2018 19:29:06 #
R@ziel: XD

R@ziel 25. září 2018 16:11:17 #
BzD: Já jinou jeho fotku nikdy neviděl, takže to musí být on! :-D

nejstarší | starší | 3464 - 3483 | novější | nejnovější