Kniha návštěv



Facebook Facebook | Instagram Instagram | Discord Discord | Technická podpora Formulář technické podpory | Pravidla | Příspěvků: 4203

Položky web a email jsou nepovinné, pokud uvedete email, nezobrazí se na webu.

*Jméno:
Email:
Web:
*Text zprávy:
 

*Doplňte chybějící část výpočtu: 7 3 = 10

(Použíjte jen malá písmena, vše bez diakritiky a interpunkce.)

Náš facebookový profil: Čerstvé informace o našich češtinách i hrách zadarmo.





nejstarší | starší | 3684 - 3703 | novější | nejnovější
Maca1245 29. února 2020 15:09:14 #
R@ziel tak to chápu. Já jsem se k FF dostal právě přes FFX-2 když jsem ho dostal na ps2. Takže mě se líbilo :)

R@ziel 29. února 2020 15:04:49 #
Maca1245: Díky za otázku, tu verzi máme taky a přesto FFX-2 určitě překládat nebudeme. Stručně řečeno: Já tu hru nesnáším. Je to plinutí do tváře úžasného desátého dílu. Slaboduchá ohavnost znásilňující vynikající postavy z předchozího dílu. Lidem, kteří mají rádi FFX, bych vůbec nedoporučoval to hrát. Bohužel, je to tak. :-)

Maca1245 29. února 2020 11:02:15 #
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda se pokusíte o přeložení FFX-2. Vím že se tam psalo, že to není zrovna nejoblíbenější díl, ale mám verzi kde jsou oba díly. Dík za odpověď.

R@ziel 20. února 2020 17:12:41 #
Právě jsme uvolnili pár nových screenů z překladu Final Fantasy XV. Všechno jde zatím velice dobře a Eos už se pomalu převléká do českého kabátku. :-)

R@ziel 18. února 2020 01:45:14 #
SpookyE: Good to hear. This how we learn English in these parts. :-D Enjoy! :-)

SpookyE 17. února 2020 19:29:13 #
webové stránky
Hi, thank you for your work! Im learning Czech and Im practicing by playing computer games. I have always wanted to try Final fantasy. :)

R@ziel 17. února 2020 02:18:31 #
Martin: Naše češtiny jsou dostupné na Android skrze emulátor ePSXe, tedy pokud bychom překládali něco z časů PS1, tak ano.
Je to ovšem velice nepravděpodobné. Překlady cílené přímo na Android v plánu nemáme. Je tam hodně technických komplikací.

Martin 16. února 2020 20:09:14 #
Ahoj. Chtěl bych se zeptat jestli další češtiny FF budou taky přístupné na android? Děkuji za odpověd a jen tak dál s překladem :)..

Kruci 9. února 2020 13:59:16 #
Jsou tam dve pokracovani toho videa
http://www.youtube.com/watch?v=c_jICl...
http://www.youtube.com/watch?v=AcCaqs...
Ma tam normalni prihlasovaci obrazovku, jen email kdyz se chce registrovat (dole ma moznost ze uz ma ucet). Po kliknuti bez hodnot nebo s neplatnymi hodnotami mu do da hlasku "neplatne jmeno nebo heslo".
V poslednim videu ukazuje ze si spojil square enix ucet se steamem, a muze hrat bez prihlasovani (nebo aspon predpokladam ze se neprihlasoval).

Tezko rici co mas presne za problem, pokud by to bylo nejak blokovane, asi by jsi dostal "Connection error". Pripadne jinou chybu pokud by to blokoval antivirus.
Muzes zkusit square enix podporu nebo tu hru vratit (refund).

Jarad 9. února 2020 02:27:34 #
www.youtube.com/watch?v=yYjzJANzBSc...
- pro představu

Přesně jako on spustím, přesně jako on potvrdím první bíle okno a to další okno kde on má "Connection error", tak po mě chtějí ten email a tady končím .. zadám (ať už starou, novou, kombinoval jsem to všelijak, na square, Fb, přes steam přihlášení atd) ale neděje se nic.


Přijde mi, že to okno nevydá ani impuls, pokyn mi něco na ten email zaslat .. protože se to okno resetuje jakoby po potvrzení a email to vyžaduje znovu, vůbec ne heslo.

Poslední nádech, už vám s tím nebudu tady spamovat, zařídím se případně jinak, hold zbytečná koupě.

Přeju co nejmíň komplikací při překladech a díky za ně. JD

Kruci 7. února 2020 23:02:29 #
Co jsem nasel, spousta lidi s tim mela nejaky problem.
Nejake reseni jsou (netusim kde presne to zadavaji, v jake situaci a vetsina prispevku byla stara):
Prihlasovaci okno neni dostatecne velke, a polozka heslo neni videt.
Pres prohlizec, v nastaveni Square enix uctu, nalinkovat steam ucet.
Mit spravne nastavene "North America" vs "Europe" (podle toho pod cim se registroval).
Kliknout na "Log in with Square Enix"
ERROR CODE: 2 - problem s antivirem.
Nekteri zadavali spatne uzivatelske heslo (jine nez dostali v emailu od square enix)

Kruci 7. února 2020 22:34:04 #
Jared: bohuzel nemam s tim zkusenost
Myslel jsem ze se jen vytvori square enix ucet, ten pripadne overi (asi klidne pres prohlizec), a pak jen prihlasis (pripadne pozor zda to nenabizi zrovna jine prihlaseni, napr. pres facebook/steam).
Muzes zkusit napsat do te steamcommunity, klidne cesky ci "lamanou" anglictinou. Asi si to tam precte vice lidi nez tady.
Nejlepa asi zkusit primo podporu hry.
Na odkazu to opravdu vypada ze nadava na to ze se musi logovat (coz chapu, zvlast u tak stare hry).

Co me tak napada, nekdy webmaily blokuji nektere emaily, ale ani je nedaji do slozky spam. Muzes zkusit nejaky jiny freemail. Ale to by se ti asi ani nepodarilo registrovat na square. Pripadne by mohl antivirus/firewall blokovat tu "registrovaci" aplikaci, pokud to pousti nejaky jiny spousteci soubor nez steam.
Ale to jsou spise takove obecne rady na zahadne situace.

R@ziel 7. února 2020 21:33:41 #
Jared: To je zvláštní, já problém nikdy neměl, takže těžko radit. :-/ Zkusil bych technickou podporu.

Jarad 6. února 2020 23:40:57 #
https://steamcommunity.com/app/39140/dis cussions/0/540737414621844606/?ctp=2

Má angličtina je chabá, myslím že dotyčný nesouhlasí s pořízením SE účtu, což ke spuštění potřebuji, ale nejde mi to spárovat.

Nechci vám tady spamovat, napadlo mě, jestli se s tím přímo někdo nesetkal.

Jarad 6. února 2020 22:53:26 #
Jsem registrovaný a přihlásit se můžu, na stránkách square-enix, PC mám starý asi rok, Steam aktualizovaný. Po zapnutí FF ze steamu, chce po mě hra email, ten zadám, ale to okénko se jakoby restartuje a nedělá vůbec nic. V tom okénku je link co mě odkazuje na square, ale tam jsem prostě registrovaný a přihlášení v pohodě.
Po potvrzení emailu v tom okénku by mi to mělo něco odeslat na e-mail k potvrzení, to se ale neděje a já netuším kde je co špatně. 3x email registrace, ve spamu nic, prostě nereaguje.
Každopádně děkuju za odpověď.

Kruci 6. února 2020 20:52:14 #
A nefunguje ti tedy prihlaseni nebo registrace, nebo to registraci ani nechce?
Muzes se zkusit zaregistrovat/prihlasit primo na strankach square enixu. Zalezi take co se ti pro registraci/prihlaseni zobrazi (jestli prohlizec nebo nejaka interni aplikace). Pripadne pokud mas stary ci nestandardni prohlizec, mohou byt nejake komplikace (nekteri podporuji jen nejrozsirenejsi a nejaktualnejsi).

Jarad 5. února 2020 09:22:42 #
Ahoj, možná se to nehodí sem, případně smažte, ale jsem zoufalý a prosím o radu. Zakoupil jsem FF 7 a FF 8 Steam verze, že si to po dlouhé době zahraji znovu s češtinou od vás, ale nejde mi spustit ani jeden díl jako takový ze steamu.
Po spuštění her se objeví okénko, které jde potvrdit a poté další okno načítání procent a vyžaduje to email k potvrzení od square-enixu, o což se snažím a založil i nový, ale po vyplnění email adresy a continue se neděje vůbec nic a stránka se vrátí do stejného okénka jako předtím a takto pořád dokola a nemůžu dělat vůbec nic. Snad jsem to dokázal přiblížit, jako by to nekomunikovalo, nevím, stalo se to někomu? Pokud to sem nepatří, omlouvám se a smažte to.
Díky za vaši práci. JD

Kruci 30. ledna 2020 22:24:47 #
Ta velikost virtualni pameti se asi muze u kazdeho lisit aby to bylo idealni, ale kdo vi. A treba staci proste nastavit hodne velkou hodnotu, i kdyz hra tu pamet realne nevyuzije.

Ze Square Enix se stala oskliva korporace, nicici svuj zlaty poklad. Spousta remasteru a konverzi odflakla, a zda se ze je to vubec netrapi. Dokud lidi davaji penize, budou hrnout odpad.
Smutne je ze snad kazda jejich hra potrebuje hromadu rad od fanousku ci dokonce mody, aby se vubec slusne rozbehla.

Jenze za Disciples 3 nestal gigant. Vydavatel i vyvojar spise beckoveho charakteru. A take mozna zamerene hlavne na rusky trh :)

Franc0 30. ledna 2020 11:20:35 #
R@ziel:Ahoj,no nevim nevim zlaty,FFXIII-2 kdyz daly druhy patch sla hra krasne pak dali dalsi a rozbily ji :D FFXV do 1.25 patche nez daly blbeho Avtara vse OK pak rozbily hru :D atd atd takze kde soudruzi hulej nevim :-)FFType 0 HD steam verze,po udpatu W1064bit rozbite do ted nic :D hru vesele prodvaji lide si stezujou a SE to nezajima :Dco mne spis zarazi,Steam forka plna od lidu nadvani atd ke kadzde hre a petice vsude..SE nic :D Steam to dal prodavaji ty hry jako by nic :D zlodejna na ento :D

R@ziel 30. ledna 2020 01:12:17 #
Franc0: Tak to moc rád čtu, super! :-)
Možná se stihne objevit i nějaké jiné řešení, nicméně máme alespoň toto a není to nic složitého.

Každopádně musím říct, že Square Enix je vlastně ještě docela zlatý, když si vzpomenu na Disciples 3, kde nebylo možné hru s aktuální verzí vůbec dohrát a předchozím nefungovaly některé mise, je to vlastně ještě docela v klidu. Blbé, ale v klidu.

nejstarší | starší | 3684 - 3703 | novější | nejnovější