Kniha návštěv



Facebook Facebook | Instagram Instagram | Discord Discord | Technická podpora Formulář technické podpory | Pravidla | Příspěvků: 4203

Položky web a email jsou nepovinné, pokud uvedete email, nezobrazí se na webu.

*Jméno:
Email:
Web:
*Text zprávy:
 

*Doplňte chybějící část výpočtu: 40 10 = 30

(Použíjte jen malá písmena, vše bez diakritiky a interpunkce.)

Náš facebookový profil: Čerstvé informace o našich češtinách i hrách zadarmo.





nejstarší | starší | 424 - 443 | novější | nejnovější
R@ziel 15. září 2009 20:51:40 #
webové stránky
Víš, když to napíšeš takhle, nemáme vůbec tušení, jaký problém vlastně máš. Co přesně ti není na instalaci jasné?

BTW: Stahování licencovaných her tu netrpíme, nicméně na fóru anime Akihabara tuším nějaké linky byly.

LuCa LuCy92 15. září 2009 18:11:19 #
webové stránky
Ahojky, potřebovala bych poradit jak nainstalovat FFVIII na PC, pokoušim se o to už podruhý a pořát mi to nejde...nebo poradit kde to stáhnout :brek: ...předem děkuju za odpověď.

R@ziel 15. září 2009 15:33:45 #
webové stránky
Hlásím, že CD1 a CD2 jsou již počeštěny! Zbývá tedy téměř celé CD3 a jen něco málo z CD4, kde se příliš mnoho textů nevyskytuje. Nechci nic slibovat, ale pokud se nic výrazně nepodělá, mohlo by se vydání stihnout do Vánoc. Ale ještě nemáme grafiku... :Ehhh:

J@rda 6. září 2009 21:56:20 #
webové stránky
O video se nejedna,ale resilo se to byl taky muj problem :) hra mi nejde vubec spustit...ve startu oznacim hru a tim to hasne-objevi se mi cerna obrazovka a chvily hudba a to je vse nic vic a nic o kodekach na me nechodte :dabel: ja tomu vubec nerozumim :Ehhh: stve me ze jsem hru uz dohral a to normalne slo a najednou to nejde...

R@ziel 6. září 2009 17:20:49 #
webové stránky
Už se to tu myslím řešilo, zkus se podívat do historie. Jaký máš systém? Kodek na video, které se v FF7 používá, je tuším přímo v balíčku s češtinou.

Scalo 6. září 2009 14:58:36 #
Zdravím j@rdo,
Měl jsem stejný problém. Stačilo abych si nainstaloval CCCP kodeky (stáhnout se dají třeba na slunečnici) a už to bylo v pořádku.

J@rda 6. září 2009 12:41:31 #
webové stránky
Mam problem :( FF7 mi nejde spustit...cca po mesici jsem si chtel hru znovu zapnout a nejde mi to,objevi se mi jen cerna obrazovka a cvilku hudba ale jen na chvily a pak nemuzu delat vubec nic,musim pocitac vypnout ´´natvrdo´´ jestli mi rozumite :Ehhh: FF7 spoistim tak ze priradim obraz k power ISO a pak pres spoustec ve startu normalne spustim,takhle jsem to delal a vse slo,ale ted to najednou nechce jit,stve me to :( dekuju za rady a pomoc s problemem,mozna je to prkotina,ale ja s pocitacem moc kamarad nejsem :Ehhh: :D

Kruci 29. srpna 2009 10:54:00 #
webové stránky
oba programy delaji to same, ale nemely by to zhorsit, to je divne... :P
(FF umi vyuzit jen jedno jadro, a ty v tech programech nastavujes, aby se pouzilo prave jedno, aby si to nemohly prehazovat, kdyz jich mas vice -> to zpusobovalo udajne problemy)

samozrejme je otazka co ti to zpusobuje, treba to neni ani vina FF .. tolik.

Jen me napadlo, muzes zkusit Ne-Geforce FF8.exe verzi. FF8cz defaultne pouziva FF8.exe geforce verzi.
(nenech se zmast nazvem ... to oznaceni je tak stare, ze uz je takrka neplatne:P)

hmmm .... uz me tedy nic vic nenapada...
tohle vsechno byly zakladni techniky na rozchozeni starych her na novych pocitacich, vic jich bohuzel neznam:P


SIXIIS 29. srpna 2009 00:18:19 #
webové stránky
děkuju moc za radu ale zkoušel sem oba ty programy a jaksi se to ještě zhoršilo :(

Kruci 26. srpna 2009 19:49:46 #
webové stránky
No, nechat bezet aplikaci na jednom jadru se vyplati samozrejme jen v pripade, ze mas vice jadrovy pocitac:)
Tedy ja to nikdy nedelal ..nemel jsem vicejadrovy processor, kdyz jsem prekladal FF8. Behem hry(tj. spusteno FF8.exe) spustit task manager - dat CTRL+SHIFT+ESC(to je to same jako CTRL-ALT-DEL a vyberes task manager)
a v zalozce procesy najit FF8.exe a pres prave tlacitko, zvolit Nastavit Afinity(ci co tam vlastne je na poslednim miste...) a nechat zasktly jen jeden procesor. A to asi musis delat pokazde...

Samozrejme pro ti to blbne, je moznosti spousta... jestli pouzivas FF8 Launcher, tak ho zkus nepouzivat, zkusit si pohrat s nastavenim v ff8config... nevim, je to stara hra, a na novych PC nebezi moc dobre:P

Nekde doporucovali stare ovladace na grafiku... nastavit grafiku na rezim "softwaroveho zobrazovani". Pokud nefunguje compatibilita s win98 muzes zkusit jiny, ale to resi vetsinou jen ze to nejde spusit.

Ono to muze byt cimkoliv... takze tezko rici:P


Na nastavovani Affinity jsem nasel tuto stranku
http://edgemeal.110mb.com/index.htm
programky Launch n Set a Set Affinity...
jen zvolis program .. a nastavis mu jen jedno zasktrle CPU ...(programky jsem nezkousel, pouzij na vlastni risk:P)

J@rda 26. srpna 2009 13:04:17 #
webové stránky
Jezis ja uz se tak tesiiiim :Ehhh: :D

SIXIIS 26. srpna 2009 01:48:41 #
webové stránky
To kruci:

FF8 launcher mám a stejně to to dělá.. ale nevím jak udělat to aby to běželo jenom na jednom jádru plus spuštění v kompatibilitě s Win 98 nějak nefachá nebo sem blb... :( opravdu mě to deptá sekání je furt častější a už to hlásí i sistémovou hláčku :(

R@ziel 25. srpna 2009 12:44:44 #
webové stránky
Máme mnoho nových textů, tím pádem mnoho nové práce. Dobré je, že kromě grafiky už máme skoro všechno. K nevoli některých lidí i kouzla a předměty :p :D

Chápu, že někomu nemusí jejich volný překlad vyhovovat, ale jak jsem psal již na FFP, cílovou skupinou jsou neangličtináři. Rád bych, aby pochopili funkci kouzel a předmětů již podle názvu a nemuseli nic zdlouhavě zkoumat. ...a nemám rád hybridy. :Ehhh:

Kruci 23. srpna 2009 10:05:45 #
webové stránky
No u FF8 je program, ktery se jmenuje FF8Launcher, zkust to spustit pres nek. Je to upravny, aby to bezelo na novejsich pocitacich. Ma to nejake chybky, ale melo by to byt v pohode.
Spustit bud v adresari s FF8 nebo pres start menu(u FF8 ).

Nebo take muzes vyzkouset, nastavi kompatibilitu s win98. Ve FF8config, zkusit softwarove renderovani. Pokud mas vice jadrovy procesor, nastavit, aby hra bezela jen na jednom.

Me se zda, ze jsem FF8 nejak schodil, myslim pres CTRL-ALT-DEL, to zmacknes, a das task manazer, a vyskociti on, a FF8 je schozeny, aspon myslim, uz je to dlouho:P

SIXIIS 22. srpna 2009 17:57:07 #
webové stránky
Zdravím vás všechny dneska jsem se docela naštval protože kvůli práci (a osobním věcem) nemám pořádně možnost si zahrát FF8 protože se nedá shodit (teda aspoň mě to nejde) a navíc se mi po určité době začne sekat při sekvencích s vyvoláváním kouzel a nebo GF ale o to nejde našel sem si prográmek na spuštění FF ve windowed (konkrétně prográmek FF8W) a funguje... jen s menší cchibkou, nejde mi pořádně obraz, je tam vidět pouze bílá a žlutá jinak všude kolem je tma, což je dosti k zlosti protože postavy normálně fungují a proto se vás ptám, nevíte co s tím?pokuád ano kontaktujte mě na email nebo na icq 243589694 budu moc vděčný :)

Jinak pro upřesnění jsem vlastníkem karty Nvidia GeForce 6100 nForce 405 dělá mi menší problémi už delší dobu a proto budu kupovat novou :)

R@ziel 18. srpna 2009 13:51:38 #
webové stránky
Opět odjíždím, zítra mezi 11 a 12 budu v Brně na hl.n. a o pár minut později už pofrčím dál. Letos je to léto nějaké v pohybu :) Až se vrátím, určitě přivezu spoustu dobrý zpráv o pokroku... ačkoliv s sebou žádné texty neberu :p


Ohledně překladu, dokončil jsem zničující část - Conde Petie. Trvalo mi to trochu déle, protože jsem musel vymyslet "nový jazyk". Nakonec je to směs slovenštiny, různých nářečí češtiny a možná i něco úplně nového. Doufám, že mé trpasličtině budete rozumět :dabel:

R@ziel 17. srpna 2009 12:20:21 #
webové stránky
2Mei-Chi: Budu, ale až budu mít chvilku čas :) (V nejlepším případě překlad dodělá Marquart s Phokej, jak mi zhruba před měsícem řekla Marquart. Koneckonců, je to jejich část, ne moje.)

Marty 16. srpna 2009 22:01:52 #
webové stránky
Vidím, že příšery a bojové dialogy jsou 100% + 1/4 hlavních dialogů. Zatím to frčí.

Mei-Chi 16. srpna 2009 15:52:40 #
webové stránky
Budes jeste dokoncovat junjou romanticu ???

R@ziel 11. srpna 2009 23:59:26 #
webové stránky
Nesu významné zprávy, právě teď, tedy vlastně tak před 5 minutami, jsem přeložil poslední slovo z hlavních dialogů na prvním CD. Samozřejmě je to jen jeden malý krůček (ze čtyř), ale přesto se mi trochu ulevilo, protože jsme se konečně hnuli z místa :) Buďte nám stále naklonění!

nejstarší | starší | 424 - 443 | novější | nejnovější