Kniha návštěv



Facebook Facebook | Instagram Instagram | Discord Discord | Technická podpora Formulář technické podpory | Pravidla | Příspěvků: 4203

Položky web a email jsou nepovinné, pokud uvedete email, nezobrazí se na webu.

*Jméno:
Email:
Web:
*Text zprávy:
 

*Doplňte chybějící část výpočtu: 7 + 3 =

(Použíjte jen malá písmena, vše bez diakritiky a interpunkce.)

Náš facebookový profil: Čerstvé informace o našich češtinách i hrách zadarmo.





nejstarší | starší | 3224 - 3243 | novější | nejnovější
Jiri Samek 9. června 2017 19:54:07 #
Mohli byste byste mi urcit kdy asi budete myt preklad na finalku 9 nebo 10 je mi uz 62 r. rad bych se toho dozil myslim preklad pro steem . Omlouvam se jestli obtezuji Samek

Kruci 6. června 2017 17:33:23 #
Na FFIX a FFX pracuji primarne ja. Casu bylo malo, ale co me neprodlouzli v praci smlouvu, snad neco udelam:P
FFX steam ma tuny odlisnych textu od FFX PAL, a tedy je nutne to rucne vsechno projit, upravit texty, pripadne doprelozit nove texty. Odlinosti jsou nekdy male, prelepy, odlisnot britska vs americka anglictina (napr. practise vs practice). Ale i to se musi projit, protoze clovek dopredu navi co je rozdil.
Pocet stejnych souboru je 67, rozdilnych 228.
To je ale mensi problem. Pak tu je odliny format dat, grafiky (neni radny konvertor), potreba lepsich nastroju pro import, nefunkcni nastroje (funkcni na PS2 verzi, nefunkcni pro steam verzi) a tak do nekonecna.
FFIX steam se zda ma upne jiny format dat a textu oproti PSX verzi. Rozdilnost textu jsem nezkoumal (neni jednoduche porovnani, zatim).

Grahf 6. června 2017 11:32:26 #
A ako to vyzerá s FFiX a X? To by mohlo mať prioritu, keďže preklad už je hotový.

R@ziel 6. června 2017 09:11:52 #
Milí přátelé,

postup na překladu Final Fantasy XIII-2 se kvůli ohromnému pracovnímu vytížení na chvíli velmi výrazně zpomalil, respektive aktuálně skoro zastavil. To je důvod, proč bohužel nejsou žádné novinky.

Nemusíte se však bát, rozhodně se nechystáme ztichnout a pak nenápadně zmizet, jak to tak často bývá. Na to si moc vážíme již odvedené práce a naší komunity. Máme v plánu dokončit vše, co jsme si vytyčili jako cíle. Jen to může chvíli trvat.
Hlemýždím tempem postupujeme dál!

BzD 21. května 2017 20:50:32 #
aha, ok chápu,už to mám, zapomněl jsem, že tu bývají problémy s odkazy

Kruci 21. května 2017 12:34:39 #
BzD:
Odkazy obsahuji mezeru navic, proto nefunguji.
Je to "vlastnost" teto knihy navstev, aby slova nebyla nekonecne dlouha. Nekdy se na to budu muset podivat. Tedy ono to ma vice chyb ohledne odkazu...

BzD 20. května 2017 18:55:32 #
Franc:
link na Leviathan's Tears [LT]
Version: 1.1

mi nemaka :(

Franc 20. května 2017 15:25:21 #
FFXIII-2

https://steamcommunity.com/sharedfiles/f iledetails/?id=592362842

www.youtube.com/watch?v=UrRbrAkURwU...

Franc 20. května 2017 15:22:01 #
Ahoj,jen ktomu

Nenarazil jsem ovšem jen na tyto problémy. Určitě si všimnete, jak hrozně vypadá ve Steam verzi déšť oproti PS3 verzi. Square Enix už se o hru po vydání bohužel vůbec nestará.
Tak jako u FFXIII vám určitě i nyní doporučuji hrát s gamepadem, ale pokud jej nemáte, nic se neděje.

je perfektne fukcni mod co meni dest sam puozivam! hru sem stim dohral 3x bez sebemensich problemu padu komu hra pada je potreba opravdu na stemu vypnout cloud savu :-)


zde link na mod.....aby hraci neprisly o oci :)
Leviathan's Tears [LT]
Version: 1.1

https://drive.google.com/file/d/0B5q4Lxw S1je2ZFB6NGVEVVFtZEk/view

R@ziel 23. dubna 2017 12:07:32 #
36 hodin? To by mi vyřešilo spoustu problémů! :-) Rozhodně bych preferoval, kdyby se těch 12 hodin navíc přičetlo k noci. Více spánku by se hodilo.

BzD 23. dubna 2017 05:52:12 #
:) tak to aby jste žili spolu :) pak stihnete vše

Kruci 22. dubna 2017 21:51:54 #
BzD:
Puvodne jsem myslel, ze rozdil mezi zdarma/placenou Sandboxie je, ze ve free muzes spoustet jen jeden program. Ale zda ze muzes jen jeden sandbox. Kazdopadne ten program nestoji tolik, pokud se ukaze jako kvalitni.
Zdroj: www.sandboxie.com/index.php?FAQ_Licen...
Procmon musis nastavit filtry, pripadne filtrovat akce ktere nejsou uspesne, a jsou se soubory - zjisti se treba chybejici soubor. Do filtru das treba jmeno programu, ale nekdy chces vedet vsechny programy.
Muj den trva 12 hodin, ale R@zieluv 36, takze je to dohromady v poradku:)

BzD 22. dubna 2017 06:54:32 #
Kruci:
Nee, jen Sandboxie. Rozdíl mezi neplacenou a placenou verzí je podle mě jen v tom, že než se ti spustí, musíš počkat 5s. Jak píšeš, tak mě překvapila instalace, že se povedla bez GUI. Je toho teda hodně, čím to může být, kupu věcí sem ani netušil, že do toho zasahují. O Procmon si tu psal už dříve, zkoušel sem ho, ale je tam toho na mě moc. Toho infa. Jen se "ďoubu" ve věcech po "začátečnicku". Nechápu, kde při tom všem co děláte, ještě seženete čas na češtiny. Připadá mi to, že váš den má snad 30 hodin.

Kruci 22. dubna 2017 00:03:55 #
BzD:
A zkousel jsi neco jineho nez Sandboxie? Kdysi jsem videl nejake bezplatne varianty, ale uz si nevzpominam.
http://alternativeto.net/software/san...
Problemy s instalaci uz jsem resil, ted se mi ale nikdo neozval. V cem to je tezko rici. Asi neco v instalacce, protoze nejake pokusna fungovala. Ci instalace bez "GUI" fungovala. Obecne to obcas zablokuje antivir ci podobne, nebo nejake prisne UAC nastaveni, nebo neco, co se to snazi optimalizovat/cist/... prave nacitane soubory. Take to muze byt tim, ze je to cista instalace, a nejsou tam nejake knihovny ci naopak nejaka stara a nejake "zaplevelena".
Take napr. ve windows 7 je GameUX.dll, ktera nekdy dela problemy se spoutenim her. Podle jmena se snazi hru dat menu "Hry", a nacist nejake informace o ni z internetu. A kdyz nejde internet ci "neco", muze to zablokovat spusteni hry.
Koukam ze na internetu je plno clanku, "tahle stara hra nejde pod Win10".
Nekdy lze problem vycist z programu Procmon, ktery loguje spostu chaosu o programu. Ale je toho tam prilis mnoho (nutno filtrovat), a u zkoumani instalacky jsem tam nic uzitecneho nevidel.

oNeDaL:
Nevim k cemu chces ty nastroje pro cestinu. Vetsinou si nekdo chce zmenit cestinu k obrazu svemu. Pokud je to neco jineho, a ty by jsi to prozradil, mohl bych te nasmerovat na jiny program, kterych je na netu spousty.

oNeDaL 21. dubna 2017 12:39:56 #
@Kruci: vzhledem k tomu, že hry skoro nehraju, tak tady bych si tu práci dal :-) Ale chápu, že to nechcete zveřejňovat. Tož si zapnu IDA a uvidím.
Každopádně moc díky za to co děláte.

BzD 18. dubna 2017 04:57:17 #
Kruci:
Sandboxie používám, jde v něm spustit i web prohlížeč, krom různých programů v PC, a u neplacený verze těch pár vteřin počkám, než se spustí.
Pokud se povede odhalit problém s instalací CZ pro Veronika Konečná, podělíš se pls o řešení?
Vím, že widle 10 jsou dělaný nějak jinak a spousta her tam má trable. Např. já mám widle 7 a heroes of might and magic I v CZ, a jedou mi bez chyby, jenže kámošovi na win 10 spustit nešli, a to ani přes dosbox, protože ty heroes CZ byly upravený na win 95, nebo 98. A ta slavná kompatibilita se mi zdá že vůbec nefachá ;)

Kruci 17. dubna 2017 23:34:52 #
Veronika Konečná:
Muze se zkusit pres TeamViewer podivat, proc to nejde, pripadne co je pricina (TeamViewer = pripojeni do jineho pocitace pres internet).
Pokud chces napis mi na email (viz sekce kontakty).
Pripadne muzu zkusit udelat nejake pokusne instalacky na zjistovani, kde asi muze byt chyba.

Joe:
Tales serii moc neznam, ale kdysi jsem videl SNES verzi, a vypadalo to pekne. Ono tech skrytych pokladu bude asi vice.

oNeDaL:
No i ve zdrojovem kodu muze byt skodliva vec. Cele to stejne neprojdes, a nekdy na skodu staci par radek.
Paranoidni jsem obcas take, proto znam programy jako Procmon, Sandboxie, VirtualBox. Zatim tedy hlavne pouzivam ten prvni, na druhy se chystam ... :)

oNeDaL 17. dubna 2017 13:00:14 #
@Kruci: Díky za odpověď. Já bych si raději všechno sestavil sám, pokud by to bylo open-source. Jsem programátor, Cčko znám. Jde mi o to, že jako člověk paranoidní dnes velice nerad spouštím jakékoliv 3rd party .exe, nic víc v tom není :)

Veronika Konečná 17. dubna 2017 12:51:34 #
DOBRÝ DEN MÁM OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS 10 A TU ČEŠTINU TO NEVIDÍ, POTŘEBUJI NUTNĚ PORADIT CO S TÍM MÁM DĚLAT. AŽ BUDE ČEŠTINA PRO FF-13-2 ČASEM UDĚLANÁ ČEŠTINA PRO LIGHTNING RETURNS FINAL FANTASY 13 TAK MI TO NEPŮJDE NAIN STALOVAT PROTOŽE MÁM KOMPABILITU JEN DO WINDOWS 8. MÁM S TÍM MOC VELKÉ PROBLÉMY A NEJDE S TÍM NIC DĚLAT. STRAŠNĚ MOC VÁS PROSÍM O POMOC. DĚKUJI

Joe 16. dubna 2017 23:23:06 #
Ahoj kluci.Já vím ze máte hromadu práce i minimum času,tak se ani nebudu ptát na překlad,ale můžu se zeptat na váš názor na sérii Tales of..? Já jsem si nedávno v akci koupil Tales of Symphonia,Tales of Zestiria a Tales of Berseria.Myslím si o sobě,že jsem velký fanda jrpg,ale zdá se mi,že až ted jsem právě objevil rpg skryté drahokamy.:-)

nejstarší | starší | 3224 - 3243 | novější | nejnovější